keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Mascarponepasta

Saavuin eilen takaisin Tallinnaan vajaa viikon Suomessa oleilun jälkeen. Keksin saavuttuani laittaa ruoaksi mascarponepastaa kanan, aurinkokuivattujen tomaattien ja pinaatin kanssa. Respetin löysin Pinterestistä - klik!


Annoksen nimi hämää ja kuulostaa älyttömän monimutkaiselta kokkaukselta. Reseptiin tutustuessa huomaakin ettei tämä ole homma eikä mikään - kaikki onnistuvat tässä takuuvarmasti! Sitruunamehu ja mascarpone yhteen, kanat pannulle, pasta keittymään, maustat sopivissa väleissä - ja voilà, kaikki ainekset yhteen, valmis!


Reseptissä kehotettiin ripottelemaan krutonkeja annoksen päälle, mutten innostunut siitä ollenkaan. Keksin kuitenkin syödessäni, että pinjansiemenet olisivat sopineet tähän mukaan loistavasti. Muutoin kaikki maut olivat kohdallaan. Niin ja pippuria kannattaa käyttää reippaasti tässä.


Mitäköhän kivaa sitä keksisi ylijääneestä mascarponesta?

2 kommenttia:

  1. Oi kuulostaa ja näyttää super hyvältä!!! Pitääkin kokeilla, kiitos reseptistä! :) Kiva tehdä välillä jotain "erikoisempaa" kuin niitä perus pastoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi Laura, mahtavaa kuulla, että joku innostuu näistä reseptivinkeistäni!!!:) oon kanssas ihan samaa mieltä, kiva tehdä erikoisempaa ettei kyllästyy niihin samoihin ainiaisiin - vieläpä kun esimerkiksi tämäkin onnistui niin vaivattomasti!

      Poista