torstai 22. marraskuuta 2012

Seenesupp


Tein tuossa muutama päivä sitten pakkasessa olleista suppilovahveroista keittoa. Olen niin iloinen kun menimme poikaystäväni kanssa lokakuun paikkeilla sienimetsässä, olen saanut tehdä mitä ihanimpia ruokia ilmaisista sienistä. Tämäkin keitto oli niin hyvin maustettu ja kostumukseltaan tarpeeksi paksu. Kuuma keitto on sitä paitsi ainoa oikea vaihtoehto, kun haluaa olla sisällä lämpimässä vilttiin kääriytyneenä kylmänä ja sateisena syyspäivänä. Ensi vuonna menmme takuuvarmasti taas sienestämään ;)


Nyt ei varmaan ketään blogiani aikesemmin lukenutta yllätä, että resepti oli Pinterestistä bongattu... En kuitenkaan noudattanu ohjetta tasan tarkkaan, johtuen lähinnä siitä etten kaupassa jaksanut etsiä laakerinlehtiä taikka worcestershire'in kastiketta. Päätin näiden puuttuvien ainesosien sijaan lisätä basilikaa - ja paljon. Toimi mielestäni oikein hyvin. Kuten tuossa aiemmin jo kehuin keiton olleen hyvin maustettu, voin vain kuvitella millaisen ihanan lisän tuo kastike ja laakerinlehdet olisivat tuoneet. Suosittelen kokeilemaan, jos niitä sieniä omasta pakasetimesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti