perjantai 28. joulukuuta 2012

Rancho Montaña

Joulupäivämme poikkeasi normaalista leffojen katselusta kotoakertaakaanpoistumatta -meiningistä. Tänä vuonna olimme nimittäin maastoratsastamassa! Meistä ei kukaan tosiaankaan harrasta millään tasolla ratsastussa ja taisi olla pikkuveljeni ihan ensimmäinen kerta hevosen päälläkään. Kaikki kuitenkin selvisivät tipumatta hevosiensa päältä ja oli aivan mieletön kokemus.

Päivä alkoi Rancho Montañasta, jossa tapasimme hevostilan omistajat. Todella mukavia ihmisiä - Amerikkalainen pariskunta, joka oli ostanut tilan puoli vuotta sitten halutessaan viettää loput elämästään jossain idyllisessä ja rauhallisessa paikassa keskellä luontoa. He pyörittävät tilallansa puoli- tai kokopäivä hevosretkiä viidakkoon, jossa Jurrasic Park -elokuvat ovat kuvattu. Meillä oli vain puolipäiväretki, mutta hyvä niin, sillä jalat ovat vieläkin kipeät tuon puolenpäivänkin jälkeen. Päivä koostui ratsastuksesta, huikeiden maisemien ihastelusta ja tuoreiden hedelmien ja kahvin maistelusta. Oli superhauska päivä, suosittelisin tätä ehdottomasti kaikille Dominikaaniin matkaaville!



Välillä pelkäsin ihan oikeasti että tippuisin hevosen päältä, mutta toisinaan oli aikaa höpötellä äidin kanssa ja osoitella jotakin kiinnostavaa..



Minun hevoseni oli kaikista pienin, joten olin usein polviani myöten vedessä näissä jokiosioissa.. :D









Chiqui-heppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti