maanantai 18. helmikuuta 2013

Helsingi-Stockholm-Helsingi

Viikonloppu meni aika villeissä meiningeissä, olimme nimittäin risteilemässä neljän tytön porukalla. Oli tosi hauskaa bilettää laivalla ja kierrellä Tukholmaa shoppaillen. On muuten hassua, kun Helsingissä aina huomaan, miten pieni Tallinna loppujen lopuksi on. Nyt Tukholmassa tuli aivan sama fiilis Helsingistä, että ompas sekin varsin pieni:D Tässä hieman matkakuvia, mutta luvassa on myöhemmin tarkempia vinkkejä kahdesta kivasta ruokapaikasta, sekä ihanasta second hand putiikista! Joten Tukholma vinkkejä kaipailevat - pysykää kuulolla muutamien seuraavien postausten ajan!


Emme viitsineet maksaa laivan buffetista 35:tä euroa, joten pidimme oman hyttibuffan sen sijaan. Tosi kiva idea! Tuo punainen paketti muuten sisälsi erittäin hyvää manchegojuustoa, suosittelen sitä kaikille muillekin juustofaneille matkaevääksi. Ostin sen Stockmannilta, tarkkaa nimeä en tosin muista. 




Emman superhienot kännykkäkuoret!



Yritin opettaa Julielle hyppytanssia, jonka olen itse joutunut opettelemaan luisteluaikoinani :D



Kamerastani loppui akku, joten lähes kaikki itse Tukholmassa otetut kuvat ovat käyneet sen Instagramin läpi..;) 1. Muumit laivalla viihdyttämässä 2. Millan ostama viiksirannekoru 3. Ylisöpö mainos! 4. T-banan matkakortti


1. Ihanan oloinen kahvila/ravintola Söderissä: Louie Louie! Kävimme sisällä, mutta paikka oli valitettavasti täpötäynnä, ja meillä alkoi olla kiire takaisin laivaan. Toinen ihana paikka, jonka katsastimme oli Café String, mutta se kärsi samaisesta ongelmasta kuin tuo Louie Louiekin. Lopulta päädyimme aivan kehnoon ravintolaan, mistä tosin FourSquarekin olisi osannut minulle varoittaa, jos olisin checkannut sisään aiemmin:


Että jes! Mutta ainakin ensi kerralla Tukholmassa tiedänkin sitten minne mennä! 2. Pistaasipulla välipalaksi 3. Emmalla on hienojen kännykkäkuorien lisäksi myös kiva rahapussi 4. Lievästi sanottuna innostuin Topshopissa.. Olisin halunnut ostaa koko kaupan tyhjäksi!


Kiitoksia vaan koko jengille kivasta reissusta!

Nyt soi: Take A Bow - Rihanna

6 kommenttia:

  1. wuhuu oon feimi! :D Oli kyl niin kivaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaankin, ja eritoten sun pussukkakokoelmas:D Joo nii oli jee!!:D

      Poista
  2. aww söpö annina!! ihana clutch :)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa mahtavalta reissulta! Loisto idea toi hyttibuffet: laivojen vastaavat on kyllä niin törkyhintasia, eikä aina edes hintansa arvosia, että tolla voi kyllä säästää pitkän pennin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut!! Jotenkin se buffetti tosin vain kuuluu laivailuun - mutta senhän voi järkkää näin itsekin, haha :D Mahtava reissu oli tosiaankin, oli ihanaa päästä piipahtamaan ihanaan Tukholmaan :)

      Poista