keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kirbufestival


Viime lauantaina täällä Tallinnan Telliskivellä järjestettiin todella kiva kirppistapahtuma, nimeltänsä Kirbufestival. Paikalle oli saapunut kirppismyyjiä sankoin joukoin, eli tavaraa ja shopattavaa löytyi joka lähtöön. Tavallisten myyjien lisäksi olivat hulinoissa mukana myös paikalliset (nuoret) suunnittelijat myyden omia luomuksiaan.


Ystävieni Joannan ja Melissan kanssa emme kunnolla jaksaneet penkoa kirpputorin antimia, kiertelimme vain suuren suurta myyntialuetta ympäriinsä, satunnaisesti joitakin hauskannäköisiä esineitä hypistellen. Olimme kuitenkin yhtä mieltä siitä, että kirppikseltä olisi voinut löytää vaikka mitä kivaa ja persoonallista, jos olisi jaksanut oikein kunnolla tutustua tarjontaan. Me kuitenkin tyydyimme rentoon yhdessäoloon ja fiiliksestä nauttimiseen.


Tunnelma Kirbufestivaaleilla oli todella mukava. Paljon menoa ja meininkiä, iloisia ihmisiä, juoksentelevia lapsia, ruokaa ja live-esiintyjiä. Ruoasta vastasi ensikädessä lempiravintolani F-Hoone, joka siis nimenomaan sijaitsee tällä samaisella Telliskivi -alueella. Alueelle oli pystytetty muitakin ruokakojuja, ja mm. eilisessä postauksessa hehkuttamani La Muu oli paikalla jätskeineen!


Kirbufestival on valitettavasti tältä vuodelta jo mennyt, mutta veikkaisinpa, että se järjestetään ensi vuonna uudestaan. Pidä siis mielessäsi Kirbufestival, jos elokuussa 2014 ajattelit Tallinnaan tulla. ;) Siihen asti voi näitä minun kuviani katsella, ja ehkä piipahtaa Telliskivellä muutoin, sillä siellä järjestetään pienimuotoinen ja aivan tavallinen kirpputori joka lauantai ihan koko vuoden ympäri.







Nyt soi: Bob Marley & The Wailors - Punky Reggae Party

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi! Tosi kivan kuuloinen tapahtuma! Tallinna on kyllä muuttunut kaupunkina tosi paljon. Silloin kuin minä siellä asuin (kuulostanko tarpeeks mummolta? :D), niin ei ollut toivoakaan kirppiksistä. Uff oli ainut mitä löytyi ja jösses. Sekin oli surkee :D

    Tai aina on tietysti mahdollista, että mä en vain löytänyt niitä kirppiksiä :D Hain kyllä sen verran tunnollisesti, et en oo tätä heti valmis myöntää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pystyn hyvinkin kuvitella, ettei "sinun aikoinasi" (:D) Tallinnassa jurikaan ollut kirpputoreja, kun homma on vieläkin vähän lapsenkengissä. Tarjontaa löytyy omien kokemuksieni mukaan ihan kivasti nykyään, mutta suurin osa myytävistä tavaroista on sellaista ylihinnoitellua lumppua .. Mutta eiköhän tässäkin asiassa (niinkuin Tallinnassa yleensä) edetä ja kovaa. Kiitti kivasta kommentista Maija! :)

      Poista