lauantai 31. elokuuta 2013

NOP


Yksi suosikkiravintoloistani täällä Tallinnassa on ehdottomasti NOP. Kadriorgin puiston lähettyvillä sijaitsevassa hurmaavassa kahvila-ravintolassa tarjoillaan luomuruokaa kohtuuhinnoilla. Megalike! 


Olen käynyt NOPissa lähinnä aamiaisilla, ja pakko hehkuttaa, että ravintola on kesäaamuisin mitä täydellisin paikka juurikin aamiaistamiselle. Ruoka on ihanaa, kuten myös ravintolan puutarhaterassi.


Ruisleipää, graavilohta, uppomunaa ja hollandaise -kastiketta.


Munakokkelia, pekonia ja paahdettua ruisleipää.


Smoothie, joka sisälsi mm. inkivääriä ja porkkanaa.



Terassin maustepöytä on mielestäni ihan poikkeuksellisen suloinen. :)


NOP on sisätiloistansakin varsin viihtyisä. Ravintola sijaitsee aivan koulumme vieressä, joten veikkaanpa, että tästä tulee ensi vuoden vakkaripaikka lounastamiseen. NOPin yhteydessä toimii myös aivan ihana luomumarketti.


Minulta on usein kysytty ehdotuksia aamiaispaikalle Tallinnassa. NOP on ehdottomasti suosituslistani kärjessä siihen tarkoitukseen. Osoite on Köleri 1.

Nyt soi: Jamiroquai - Love Foolosophy

2 kommenttia:

  1. Perfecto! Kodikas "olohuone", jossa viihtyy ja nauttii kaikesta; palvelusta, miljööstä ja ennenkaikkea ruuasta. Me nautimme siellä aamiaisen. Tuorepuristettua grapemehua ja appelsiini-porkkanamehua. Söimme "Benedictin leivät" ; lämpimän muhun leivän päällä lohta, hollandaisekastiketta, uppomuna ja raikas salaatti. Ja mikä maku ja nautinto! Oispa Suomessakin...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle kivasta kommentista! Ihan mahtavaa, että täältä löytyy toisiakin, jotka NOPia kehuvat, jottei tämä bloggailu ihan yksinpuhumiseksi mene..;) Aamiaistamiseen tämä kuppila sopii minunkin mielestäni mitä täydellisimmin! Ihana kuulla, että tekin piditte.

      Poista